Welkom op de site van Gaia Aqua

Voel je fit gezond en vitaal met gevitaliseerd water!
Bronwaterkwaliteit uit eigen kraan.

Dit water...
werkt zuiverend, opbouwend, harmoniserend, smaakt voller en zachter,
is weldadig voor de huid en drinkt veel makkelijker weg

  

De term watervitalisering is in 1996 in Nederland door Gaia Aqua geïntroduceerd als zijnde een natuurlijke wijze van waterbehandeling. Het uitgangspunt daarbij is dat het vanzelfsprekend is dat het voor het drinken en baden gebruikte water de natuurlijke structuur en vitaliteit heeft van oorspronkelijk bronwater. Zo heeft de natuur het bedoeld.
De watervitalisator van Gaia Aqua is gebaseerd op spiraalvormige werveling van het water ( het principe van Victor Schauberger) en maakt daarnaast gebruik van de energie van natuurlijke gesteenten. Een natuurgetrouwe methode.
De resultaten die met deze methode van watervitalisering worden bereikt zijn vanaf het begin tot op heden met onafhankelijk onderzoek getoetst.
Iedere keer wordt de hoge kwaliteit van het verkregen gevitaliseerde water bevestigd en daarmee de overtuiging dat in analogie van Victor Schauberger de methode van watervitaliseren natuur getrouw moet zijn.
Watervitalisering, watervitalisator en vitaliser zijn inmiddels bekende begrippen geworden. Veelal onbekend is dat deze benaming vele verschillende ladingen kan dekken . Voor de consument is dat vaak lastig te achterhalen, omdat de claims vergelijkbaar zijn (kopieergedrag), terwijl onduidelijk is dat de methoden verschillen. En juist dat vraagt aandacht en duidelijkheid. Met name de methode waarop water wordt behandeld en beïnvloed is heel belangrijk voor de kwaliteit van het gevitaliseerde water. Er zijn inmiddels veel methoden die kunstmatig zijn. Worden er bijvoorbeeld (kunstmatig?) frequenties aan het water toegevoegd? En is er dan ook het besef dat je deze frequenties jarenlang (!) tot je neemt.
Wat je ook wilt weten: Is de kwaliteitsverandering blijvend of al snel weer verdwenen. Zijn de verkregen resultaten getest of wordt er maar wat beweerd?.
Gaia Aqua onderscheidt zich met ruim 20 jaar kennis en ervaring en doordat onze bevindingen gestaafd kunnen worden met daadwerkelijk onderzoek middels vele methoden van onderzoek door onafhankelijke personen of instanties.
Dat frequenties bij onze wijze van watervitaliseren geneutraliseerd worden is daadwerkelijk aangetoont door het Biophysikalische Institut van Dr. Ludwig, zowel bij onderzoek in 1994 als in 1999. Daarbij werd ook het hoge kristallijne gehalte van het water aangetoond, dwz dat de clusterstruktuur van het water hoogwaardig is en zeer stabiel. Het herstel van de ordeningsstructuur wordt ook aangetoond door het biophotonenonderzoek van Prof. Popp. In dit verband is het goed om stil te staan bij het feit dat leidingwater zijn structuur grotendeels heeft verloren, maar dat verlies aan structuur wordt versterkt door de UV behandeling van water die tegenwoordig veel wordt toegepast bij desinfectie ( in plaats van chloreren). Aantoonbaar met biophotonen onderzoek ( Popp), maar ook met de methode van kristalfotografie van Masaru Emoto. Open het PDF en zie het resultaat van dit onderzoek uitgevoerd in opdracht van het “Wassergenossenschaft”van de plaats Aich in Oostenrijk. Opzienbarend visueel aantoonbaar: verlies van structuur door UV-behandeling en daarna volledig herstel door watervitalisering met Gaia Aqua.
 

Kristalbeelden onderzoek Gaia Aqua met de methode van Masaru Emoto
lees meer (PDF bestand)