De voordelen

Gevitaliseerd water is zuiver in de zin van 'trillingsvrij'. Dit energetisch 'zuivere' water wordt door drinken opgenomen door het fysieke lichaam en zuivert via de lichaamsvloeistoffen de cellen, weefsels en organen/orgaansystemen. Door de 'wisselwerking' van het fysieke lichaam en de energielichamen werkt deze zuivering in de aura door. Het is ook van belang in te zien dat baden en douchen met energetisch zuiver water net zo belangrijk is als drinken omdat hierbij zowel het fysieke lichaam (via huid ) als de energielichamen rechtstreeks worden geschoond ! Veel sensitieve gebruikers voelen zich veel beter geaard.

Er zijn inmiddels heel veel ervaringen van gebruikers. Deze ervaringen en natuurwetenschappelijk onderzoek toont keer op keer de positieve uitwerking aan van gevitaliseerd levend water op de gezondheid van levende organismes. We noemen een aantal aansprekende resultaten: Het werkt zuiverend. Er is een betere en diepwerkende ontgifting van het lichaam. Het regenereert de lichaamsprocessen en verbetert het functioneren van organen en orgaan-systemen.

Het maakt de huid zacht en jong. De trekkende en droge huid verdwijnt zonder gebruik van 'olie's ', terwijl huidklachten verminderen of geheel verdwijnen (huiduitslag, jeuk, waterallergie, overgevoeligheid metalen en andere stoffen ).

"Vitalisering verandert de structuur van het water waardoor het zacht en weldadig aanvoelt."

Het werkt opbouwend. Er is een betere opname door het lichaam van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen etc. Na douchen en baden voel je je fit. Het werkt harmoniserend. In praktische zin zorgt de zuivering van het fysieke lichaam en de energielichamen voor een betere aarding waardoor de gevoeligheid afneemt voor ongewilde energieen van buiten af.
De ervaring is dat mensen die hiervoor gevoelig zijn (geworden) en openstaan voor energieen van anderen en/of energetische vervuiling de beschermmiddelen die zij hiervoor dragen niet (meer) nodig hebben. Hetzelfde geldt voor de schadelijke energieen van elektro-smog (elektriciteitsnet, tv, computer, (mobiele)-telecommunicatie, wifi).

Deze technische systemen met hun vaste electro-magnetische frequenties belasten ons regelsysteem en onttrekken energie. Energetisch 'zuiver water' doorbreekt dat ! Met name de beschreven natuurgetrouwe techniek zorgt voor een gelijkmatige werking op alle chacra's. Vitalisering verandert de structuur van het water waardoor het zacht en weldadig aanvoelt. De structuur van kalk in het water verandert waardoor het zich niet meer afzet.
Bovendien smaakt het water beter, voller en zachter en het drinkt veel makkelijker weg. Van belang voor de grote groep van mensen die veel te weinig drinken doordat leidingwater na een paar slokken al tegenstaat. Energetisch zuiver water draagt bij aan genezing van ziekte en aandoeningen en is als zodanig dan ook ondersteunend bij iedere 'heel'-methode.

Kortom: natuurlijk levend vitaal water draagt bij aan een gezond, fit en vitaal lichaam. Vitaliseren maakt water tot het krachtige levenselixer zoals het bedoeld is en van oudsher wordt gezien. Onmisbaar voor een gezonde levenswijze.


Lees verder
Water - introductie De werking van water Clustering en structuur van water Trillingsfrequenties van water De energetische waarde van water De regeneratie van water De voordelen van gevitaliseerd water Testresultaten