Regeneratie van water

Er zijn methoden die de -schadelijke- trillingen in water teniet kunnen doen en water energetisch z'n levensopbouwende krachten weer teruggeven. Natuuronderzoek vormt de basis van deze methoden. Een pionier op dit gebied is de Oostenrijker Victor Schauberger Zijn fascinerend onderzoek tot ca eind 1950, later voortgezet door zijn zoon Walter, heeft velen geinspireerd. Gebaseerd op ideeen van Schauberger is er een methode waarbij het water uitsluitend op speciale wijze wordt gewerveld met een spiraalvormige, naar binnen gerichte beweging (implosie - vortex).

Deze methode kan eenvoudig worden toegepast in een apparaatje die aan een kraan of douche wordt bevestigd.
Gebaseerd op het herinneringsvermogen van water kan er ook verdere energetisering van water plaats vinden als het wordt geleid langs energetische dragers, waarbij door overdracht via resonantie het water wordt behandeld. Van groot belang bij de keuze van de drager is de kwaliteit ervan voor duurzame gezondheid en de blijvende werking van de resonantieoverdracht. De natuurlijke weg door bergbeken en aarde-gesteentes die bronwater gaat voordat het in de bron 'te voorschijn' komt kan dan 'natuurgetrouw' gerealiseerd worden met spiraalvormige werveling in combinatie met overdracht door resonantie waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke energetische dragers (zoals de energie van gesteenten, halfedelstenen en kristallen).

"De werking van de Gaia Aqua watervitalisator is blijvend zonder onderhoud!"

Deze natuurlijke methode zorgt voor een zeer stabiel, goed houdbaar water zonder schadelijke trillingsfrequenties, met een hoge bioenergetische waarde van ca. 37.000 Bovis en een hoogwaardige ordening in de struktuur. Deze 'natuurgetrouwe waterbehandeling kan gerealiseerd worden in een apparaat dat centraal in het waterleidingsysteem gemonteerd kan worden. Er is ook een kraanuitvoering.

Ruim 18 jaar ervaring met deze techniek toont dat de werking van de watervitalisator blijvend is zonder onderhoud!

Van belang is het te weten en zich te realiseren dat de regeneratie van water met deze methode vrij is van kunstmatige technieken zoals magneten, elektriciteit of chemicalien. Er zijn ook methodes voor waterbehandeling die gebruik maken van kunstmatige technieken (bv kunstmatige bioresonantie, toegevoegde frequenties al of niet aangepast aan de gebruiker, Orgon, etc.). Hierbij wordt 'een water' gerealiseerd dat weliswaar in het begin tijdelijk verbeteringen of impulsen aan het lichaam geeft, maar in feite alleen geschikt is voor therapeutisch gebruik, voor een beperkte periode, omdat het tegennatuurlijk is.
Gezond water voor dagelijks gebruik, jaar in - jaar uit, wordt verkregen met 'natuurgetrouwe' behandelingsmethoden zonder kunstgrepen of grofstoffelijke krachten. Het hoeft geen 'oppepper' te zijn. Water met de eigenschappen van oorspronkelijk bronwater is water zoals de natuur het bedoeld heeft: Gaia Aqua.

Lees verder
Alle hoofdstukken
Water - introductie De werking van water Clustering en structuur van water Trillingsfrequenties van water De energetische waarde van water De regeneratie van water De voordelen van gevitaliseerd water Testresultaten