title>Gaia Aqua watervitalisatie

Geen risico

Onze brochure geeft uitgebreide achtergronden van de resultaten van natuurwetenschappelijk onderzoek en de vele gebruikerservaringen. Toch blijven wij u erop wijzen dat het zelf ervaren van dit water (drinken en vooral ook douchen en baden) het belangrijkste is.
De inbouwvitalisator is de meest gevraagde en toegepaste vitalisator omdat het in huis de meest praktische oplossing is: alle aftappunten hebben gevitaliseerd water (ook uw huishuidelijke apparatuur - met het oog op kalkaanslag -, het toilet en eventueel tuin en meer toepassingen).

"Opdat u zonder enig risico deze aanschaf doet geldt er voor de inbouwtype's een tevredenheidgarantie van 5 maanden."

Opdat u zonder enig risico deze aanschaf doet geldt er voor de inbouwtype's een tevredenheidgarantie van 5 maanden, waarbij u een terugkoopgarantie heeft tegen koopprijs bij het niet met tevreden resultaat functioneren van de watervitalisator. Het inbouwtype kan eenvoudig met knelfittingen in de hoofdwaterleiding gemonteerd worden achter de hoofdkraan en watermeter.
De ervaring is dat de inbouw door 70% - 80 % van onze klanten zelf of door een kennis wordt gedaan (ervaren doe het zelver). De verwijdering van de vitalisator om reden van verhuizen is door het gebruik van knelfittingen dan ook heel eenvoudig en u hersteld de situatie met een stukje pijp en twee andere, bij iedere bouwmarkt verkrijgbare knelfittingen.

Gezien de levensduur adviseren wij u de vitalisator altijd mee te verhuizen naar uw nieuwe adres.
Lees verder
Waarom Gaia Aqua? Onze inspiratie Jarenlange ervaring De voordelen van Gaia Aqua Geen risico De kosten