Jarenlange ervaring in watervitalisatie

Op basis van ruim 20 jaar ervaring met deze techniek weten we dat de werking van de Gaia Aqua watervitalisator blijvend is, zonder onderhoud!

We hebben ervaren dat natuurlijk gevitaliseerd water het evenwicht in het lichaam (of het veld zoals dat in de biologisch-dynamische landbouw wordt genoemd ) hersteld zodat de lichaamsprocessen beter verlopen en het lichaam beter herkent wat er thuishoort en wat opgeruimd moet worden. Het klinkt simplistisch, maar geeft het eenvoudigste weer wat wordt ervaren. Daarom kan water een van de belangrijkste pijlers van uw gezondheid zijn.
Op allerlei gebieden van klachten zijn er heel enthousiaste en zielsgelukkige gebruikers.
Een kwalitatief goede watervitalisator is weliswaar een investering die u moet doen, maar uiteindelijk kost dat slechts enkele eurocenten per liter water.

"En; u hebt heilzaam water voor drinken en baden /douchen, gewoon uit de kraan."

En misschien het belangrijkste: het water is zachter, smakelijker en drinkt heel gemakkelijk weg. Ook al staat u dat nu soms tegen: u gaat vanzelf meer drinken!
Als je er werkelijk veel van drinkt zal je merken dat het werkt: je voelt je krachtiger en vitaler!
Als een bloem tekort water krijgt gaat hij hangen, bij voldoende water staat hij weer fier overeind. Bij bloemenkwekers ervaren we dat het waterverbruik toeneemt, omdat de plant meer water gaat opnemen. Bovendien is het wortelstelsel groter en krachtiger, is de plant steviger en staat onder ander beter in het blad. Of zoals bij gebruikers die in het bezit zijn van oude planten: al jarenlang geen bloem meer en ineens na gebruik van gevitaliseerd water bloeit hij weer.

Ook wij bestaan voor het grootste gedeelte uit water!
Lees verder
Waarom Gaia Aqua? Onze inspiratie Jarenlange ervaring De voordelen van Gaia Aqua Geen risico De kosten