Productoverzicht UMHUMH Energetisator


UMH 5G chip
De UMH 5G-chip is een upgrade voor uw UMH-schijf van elk formaat.
Het vergroot de effectieve actieradius van uw schijf, waardoor deze krachtiger wordt richting 5G.

Geschikt voor alle mobiele en radiofrequenties zoals: 5G, GSM UMTS, Bluetooth, Dect, WiFi en 2,4 - 5,0 GHz-signalen en meer.
€ 25,-
UMH energetisator tbv mobiel
Plak het gewoon op de mobiele telefoon! Te gebruiken voor alle mobiele radiofrequenties zoals: GSM UMTS, Bluetooth, Dect, W-Lan, babyfoons. Harmoniseert stressvolle mobiele telefoonfrequenties zodat je energieniveau stabiel blijft en je biologische systeem niet overbelast raakt.
€ 59,-
UMH energetisator 3cm.
De 3cm energetisator werkt plaatselijk op het lichaam. Te gebruiken bij pijnplekken op het lichaam. Met bevestigingsmogelijkheid.

Materiaal: puur silicium.
€ 120,-
UMH energetisator 4,5cm.
De 4,5 cm energetisator werkt plaatselijk met een omtrek van 1 meter om u heen. Dit is de meest gebruikte schijf om bij u te dragen ter bescherming van electrosmog binnenshuis en buitenshuis. Met bevestigingsmogelijkheid. Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.

Materiaal: puur silicium.
€ 138,-
UMH energetisator 7,2cm.
De 7 cm energetisator kan een bescherming van een gehele werkplek realiseren. Deze heeft een uitstraling van 1,6 meter. De 7 cm schijf is zeer geschikt voor in een handtas of jas-/colbertzak en is dus altijd binnen uw bereik.
Met bevestigingsmogelijkheid.
Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.

Materiaal: puur silicium.
€ 198,-
UMH energetisator 18cm.
De 18 cm energetisator is voor een permanente werkplek de beste oplossing. Ook zeer aan te bevelen permanent in de auto. Voor toepassing in een kleine woning kunt u al gebruik maken van de 18 cm schijf. U legt de schijf dan in het bereik waar u de meeste tijd doorbrengt ( dus zeker in de buurt van of in de slaapkamer).
Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.

Materiaal: 80% silicium, 20% zuiver glas.
€ 225,-
UMH energetisator 30cm.
De 30 cm energetisator is de beste keuze voor in huis. U plaatst deze schijf centraal in de woning of het huis. De 30 cm schijf werkt wel aanzienlijk krachtiger dan de 18 cm schijf en is bij totaalbescherming van het huis de beste keuze. Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.

Materiaal: 80% silicium, 20% zuiver glas.
€ 372,-