De UMH-energetisator

Oplossing voor bescherming tegen alle vormen van electromagnetische straling en geopathische belasting.

Waarom een bescherming tegen straling?
Veel mensen zijn zich inmiddels bewust van de enorme toename van electrosmog en maken zich terecht zorgen over de gevolgen die dat heeft op onze gezondheid.
Het was kort geleden nog mogelijk zelf te kiezen voor een relatieve stralingsvrije omgeving in huis, door bepaalde technische apparatuur te vermijden. Inmiddels leven we in een maatschappij waarbij mobiele, draadloze communicatie apparatuur niet meer weg te denken is.
Het zendbereik van al deze toepassingen is inmiddels 100 %, door plaatsing van hoofdzendmasten en steunzenders . En sinds 2020 ook de 5G straling erbij.

Inmiddels zijn er objectieve testmethoden waarbij de effectieve werking onder laboratorium omstandigheden, reproduceerbaar, kan worden gemeten.

De enige manier om hiervan geen nadelige invloeden te ondergaan is jezelf of je nabije omgeving te beschermen.
Dat is de reden dat er inmiddels allerlei beschermings- of ontstoringsproducten te koop zijn.
De moeilijkheid bij keuze uit deze producten is altijd de vraag of het werkt. De bevestiging van de werkzaamheid wordt meestal aangetoond met gebruikerservaringen of radiestetische methoden (pendel, wichelroede, biotensor).

Als consument zie je door de bomen het bos niet meer. Waar let je nu op bij de aankoop van bescherming tegen straling?
 • Het product is van natuurlijke materialen gemaakt. Geen magnetisme, bio-resonantie of door de mens ingebrachte zogenaamde 'harmonische frequenties'.
 • Het product geeft geen thymus-verstoring, te meten met een lecher antenne.


 • De UMH-energetisator
  Inmiddels zijn er objectieve testmethoden waarbij de effectieve werking onder laboratorium omstandigheden, reproduceerbaar, kan worden gemeten. Naast de ons reeds bekende goede resultaten van individueel onderzoek zijn met name de uitstekende testresultaten met deze objectieve methode de reden dat we de UMH-energetisator als uitstekend beschermmiddel kunnen aanbevelen.

  Materiaal
  De UMH- energetisator bestaat uit silicium (Si), dat uit zuiver kwarts is gewonnen.
  Na zuurstof ( 46 %) komt Silicium het meest voor in onze aardkorst: 28 %. De overige 26 % bestaat uit vele andere elementen zoals ijzer, kalium, etc.
  Silicium in de vorm van kiezelzuren regelt de lichtopname van planten. Energetisch heeft silicium, dat uit zuivere kwarts is gewonnen, uitermate belangrijke en buitengewone eigenschappen, want de basis van kwarts is bergkristal. Dit kostbare mineraal is de meest optimale transformator van kosmische energie. Dat is de reden dat de UMH-energetisator uit silicium bestaat dat uit biologisch volledig rein kwarts is gemaakt. De kleine schijven ( 3cm, 4,5 cm en 7 cm) bestaan volledig uit rein Silicium, terwijl de schijven met grote diameter uit overwegingen van optimale prijs/prestatie verhouding voor 80 % bestaan uit rein Silicium en de rest uit een hoogwaardige glasmix: een groot beschermingsbereik voor een betaalbare prijs.

  Werking
  De schijf van de UMH-energetisator wordt - door middel van een speciale energetische behandelingsmethode - omgevormd tot een unieke accumulator van energie. Negatieve frequenties worden door de silicium schijf opgenomen, omgevormd en geordend en daarna in perfecte vorm weer uitgestraald.
  De schadelijke straling of velden worden dus niet, zoals bij andere onstorings-apparaten gereflecteerd, of teruggekaatst. Het is goed te beseffen dat het ook geen energetische drager is van een groot scala frequenties die worden uitgezonden met als doel om de schadelijke technische frequenties van electrosmog door middel van een gelijke tegenfrequentie te moeten neutraliseren.
  De kosmische UMH-energetisator absorbeert en vormt om in een helende, harmonische structuur overeenkomend met kosmisch ordeningsprincipes en zend dit weer uit. Er vindt dus ook geen oplading of verzadiging plaats. Het is dan ook niet nodig de schijf periodiek te ontladen onder stromend water. Het principe van energetisering werkt altijd en is absoluut duurzaam.

  Het is dan ook niet nodig de schijf periodiek te ontladen onder stromend water.

  Het effect van de UMH-energetisator op de ruimte waar het electromagnetisch veld sterk is verstoord als gevolg van electrosmog, is harmoniserend. Het door electrosmog verstoorde electromagnetisch veld in een ruimte wordt gekenmerkt door veel hogere pieken en dalen van het electromagnetisch veld, als ware het een ruw berglandschap. waar ons biologisch systeem door wordt belast. De UMH-energetisator herstelt dit ruimteveld in z'n natuurlijke proporties: pieken en dalen vlakken af, als ware het een glooiend heuvellandschap, kenmerkend voor een natuurlijk magneetveld. (bron: IIREC )

  Kort Overzicht
  De UMH-energetisator verzorgt bescherming tegen alle vormen van electrosmog, zoals:
 • hoogfrequente stralingsvelden, zendstations voor mobiele (draadloze) communicatie waaronder UMTS-zendmasten, industriële installaties, Radar, Radio- en TV-zenders, vliegverkeer etc.
 • mobiele telefoons en snoerloze huistelefoon (dect-technologie).
 • elektromagnetische stoorvelden van computers, printers, elektrische apparatuur: werkplekken.
 • Geopathische stoorzones als gevolg van breukvlakken, wateraders, etc.
 • Sinds 2021 is er een speciale 5G chip die op de schijven geplakt kan worden. Deze ondersteund de werking van de schijf tegen de straling van de 5G.

 • De UMH-energetisator is bovendien inzetbaar bij ondersteuning respectievelijk heling van een groot aantal lichamelijke gezondheidsklachten. Bovendien zijn er zeer goede resultaten bij het oplossen van slaapstoringen, concentratiegebrek, vermoeidheid, energiegebrek, depressies, angsten.
  Ook hier geldt het principe dat de energetisator absorbeert en helend omvormt. De energetisator ondersteunt de lichaamseigen energievelden hetgeen leidt tot een betere doorbloeding, ontgifting, harmonisering, vitalisering en regeneratie van de verstoorde lichaamszones.

  U kunt een klein exemplaar van 4,5 cm gebruiken door het bij u te dragen. De 4,5- en 7 cm schijf zijn voorzien van een bevestigingsmogelijkheid.
  De grotere exemplaren vanaf 7 cm diameter kunnen een bescherming van een gehele werkplek realiseren.
  De 7 cm schijf is zeer geschikt voor in een handtas of jas-/colbertzak en is dus altijd binnen uw bereik;
  Als u de werkplek permanent wilt beschermen is de 18 cm schijf de beste oplossing. De laatste is ook zeer aan te bevelen permanent in de auto.
  Voor bescherming in huis is de 30 cm schijf de beste keuze. U plaatst deze schijf centraal in de woning of het huis.
  Voor toepassing in een kleine woning kunt u al gebruik maken van de 18 cm schijf. U legt de schijf dan in het bereik waar u veel (de meeste) tijd doorbrengt (dus zeker in de buurt van of in de slaapkamer). De 30 cm schijf werkt wel aanzienlijk krachtiger dan de 18 cm schijf en is bij totaalbescherming van het huis de beste keuze.
  Bij de producten is vermeld het bereik van bescherming dat iedere schijf realiseert (een bolvorm om de schijf).
  Zeer aan te bevelen is het type voor bevestiging aan een mobiele telefoon voor directe bescherming bij het gebruik daarvan.

  De UMH-energetisator productlijn


  UMH 5G chip

  De UMH 5G-chip is een upgrade voor uw UMH-schijf van elk formaat. Het vergroot de effectieve actieradius van uw schijf, waardoor deze krachtiger wordt richting 5G. Geschikt voor alle mobiele en radiofrequenties zoals: 5G, GSM UMTS, Bluetooth, Dect, WiFi en 2,4 - 5,0 GHz-signalen en meer.
  € 25,-
  UMH Energetisator tbv mobiele telefoon

  Zeer aan te bevelen is het type voor bevestiging aan een mobiele telefoon, tablet, laptop of babyfoon voor directe bescherming bij het gebruik daarvan. Harmoniseert stressvolle mobiele telefoonfrequenties zodat je energieniveau stabiel blijft en je biologische systeem niet overbelast raakt.
  Te gebruiken voor alle mobiele radiofrequenties zoals: GSM UMTS, 3G, 4G, Bluetooth, Dect, W-Lan.
  Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.
  € 59-
  UMH Energetisator 30mm

  De 3cm energetisator werkt plaatselijk op het lichaam. Te gebruiken bij pijnplekken op het lichaam. Het electriciteitsnet kan ook worden geharmoniseerd door een schijf van 3cm aan de hoofdschakelaar van de zekeringskast te bevestigen.
  Voorzien van bevestigingsmogelijkheid voor aan een hanger.
  Materiaal: puur silicium.
  € 120,-
  UMH Energetisator 45mm

  De 4,5 cm energetisator word aanbevolen om bij u te dragen. Deze heeft een uitstraling van 1 meter.
  Voorzien van bevestigingsmogelijkheid voor aan een hanger.
  Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.
  Materiaal: puur silicium.
  € 145,-
  UMH Energetisator 72mm

  De 7 cm energetisator kan een bescherming van een gehele werkplek realiseren. Deze heeft een uitstraling van 1,6 meter. De 7 cm schijf is zeer geschikt voor in een handtas of jas-/colbertzak en is dus altijd binnen uw bereik.
  Voorzien van bevestigingsmogelijkheid voor aan een hanger.
  Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.
  Materiaal: puur silicium.
  € 210,-
  UMH Energetisator 18cm.

  De 18 cm energetisator is voor een permanente werkplek de beste oplossing. Ook zeer aan te bevelen permanent in de auto. Voor toepassing in een kleine woning kunt u al gebruik maken van de 18 cm schijf. U legt de schijf dan in het bereik waar u de meeste tijd doorbrengt ( dus zeker in de buurt van of in de slaapkamer).
  Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.
  Materiaal: 80% silicium, 20% zuiver glas.
  € 235,-
  UMH Energetisator 30cm.

  De 30 cm energetisator is de beste keuze voor in huis. U plaatst deze schijf centraal in de woning of het huis. De 30 cm schijf werkt wel aanzienlijk krachtiger dan de 18 cm schijf en is bij totaalbescherming van het huis de beste keuze.
  Gebruik samen met een 5G chip word sterk aangeraden ter bescherming tegen 5G straling.
  Materiaal: 80% silicium, 20% zuiver glas.
  € 385,-
  Ohrb

  De woningharmonisator OHRB staat voor Optimal Harmoniser for Restoring Balance, of in goed Nederlands het Optimaal Herstellen van de Balans van uw Woning.
  De Ohrb bestaat uit onder andere een 24-karaats gouden symbool en een palet van zeer zuivere kristallen en edelstenen.
  € 425,-
  R-Bus

  Met een team wetenschappers, artsen, therapeuten en woonbiologen zijn we er met een aantal unieke materialen in geslaagd een USB stick te ontwikkelen die op een kwantum fysische wijze de energie in één ruimte kan harmoniseren.
  € 87,50
  R-Bus powerbank

  R_Bus powerbank voor de optimale vrijheid van onze R_Bus. Zodra de schakelaar op 'aan' staat en de R_Bus is ingeplugd kunt u de rust ervaren van de ontstane nieuwe energie
  € 39,50