Testresultaten Gaia Aqua watervitalisator

De afgelopen jaren hebben we gezien dat er op internet en daarbuiten veel beweringen gedaan worden over de resultaten die bereikt worden met waterbehandelingsapparatuur, zonder dat het door onderzoek wordt onderbouwd. We zijn overtuigd dat resultaten met vergelijkbare apparatuur uit promotie-overwegingen gewoon wordt overgenomen.

Vanaf het begin hebben we de resultaten die we bereiken met onze methode van watervitalisering met onafhankelijk onderzoek getoetst. We doen dat tot op de dag van vandaag. Opdat we de beweringen die we doen rationeel kunnen onderbouwen
De kwaliteit van ons water is inmiddels op vele manieren en in vele instituten getest. Dit betreft zowel technisch weten-schappelijk-, natuurgeneeskundig- als radiostetisch onderzoek. Uitstekende testresultaten, o.a. van Dr. Ludwig (Biophy-sik), Dr. Knapp (Color-plate), Dr. Kilibaeva (Microbiologisch), Prof. Popp (Biophotonen), Dr. Doepp en van het instituut Kohfink (oa vergelijkend onderzoek) bevestigen de energetisch hoogwaardige en zuivere waterkwaliteit.

Daarom durven we oprecht te stellen:
De hoogste kwaliteit natuurlijk Water Getest en Bewezen!

Hieronder kunt u de diverse onderzoeken downloaden als PDF.