Wezenlijke functie van het water

Water is een informatiedrager
Niet alleen het water in onze cellen speelt een cruciale rol en is drager van het leven. Dat geldt ook voor het water buiten de cellen. Met name het water in het bindweefsel vervult een centrale functie in de lichamelijke processen. Bindweefsel dient niet alleen als ondersteuning doordat het de ruimtes tussen de cellen opvult. Bindweefsel functioneert als het basisregelsysteem omdat de uiteinden van bloedbanen, lymfebanen en zenuwen in het bindweefsel eindigen en beginnen. Bloedbanen, zenuwen en cellen staan niet direct in contact met elkaar, maar via het bindweefsel. Transport van voeding- en afvalstoffen en informatie-overdracht verloopt via het water in het bindweefsel. Bio-fysisch onderzoek heeft uitgewezen, dat gedronken water het bindweefsel bereikt en dat kwalitatief hoogwaardig drinkwater een regeneratie van de celstofwisseling teweeg kan brengen.

"We bestaan gemiddeld voor 70% uit water."

We bestaan gemiddeld voor 70% uit water. Belangrijke organen (hersenen, 85 % ) en orgaansystemen ( bv het lymphestelsel) bestaan er hoofdzakelijk uit. Dat water wordt belast met frequenties van schadelijke stoffen en in explosief toenemende mate met frequenties door elektrosmog. Deze frequenties verstoren een zuivere informatieoverdracht in onze lichaamsvloeistoffen, met als gevolg een verstoring van lichaamsprocessen.
Lees verder
Introductie elektrosmog De wezenlijke functie van water Elektromagnetische vervuiling in water Hoeveelheid en aard van de frequenties Schoon, gezond water