Introductie Elektrosmog en water

Veel mensen zijn zich inmiddels bewust van de enorme toename van elektrosmog en maken zich terecht zorgen over de gevolgen die dat heeft op onze gezondheid. U moet zich realiseren dat de elektro magnetische frequenties van elektrische apparatuur en mobiele communicatie door het water worden opgenomen, opgeslagen en doorgegeven. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat niet alleen de gebruikte frequenties van mobiele netwerken zelf in ons water worden opgeslagen, maar ook afgeleide lage frequenties tussen 0 en 30 Hertz .* Dat is precies het gebied waar ook het menselijk lichaam op functioneert.
Vitaliseren van het water met de watervitalisator van Gaia Aqua schoont het water van deze belastende technische elektro magnetische frequenties !

"Water is de drager van leven en dat water wordt niet alleen materieel vervuild, maar ook door elektrosmog."

Er is een enorme wildgroei aan mobiele, draadloze communicatie apparatuur, U probeert zelf wellicht de draadloze toepassingen nog uit huis te weren, maar als uw buren bijvoorbeeld wel een mobiele huistelefooninstallatie met dect-technologie hebben ,dan wordt ook u er dag- en nacht voortdurend mee belast. Deze installatie staat 24 uur per dag met hoge intensiteit te zenden, ook als er niet gebeld wordt! Hetzelfde geldt voor de netwerken van mobieltjes, draadloos internet, digitale televisie etc. etc. Het zendbereik van al deze toepassingen is inmiddels 100 %, door plaatsing van hoofdzendmasten en steunzenders (ook op het dak van uw buren ?). Kortom we zitten er midden in. Wat heeft dat nu met water te maken zult u zich afvragen. Het antwoord: alles ! Want water is de drager van leven en dat water wordt niet alleen materieel vervuild, maar ook door elektrosmog. Dat heeft ingrijpende gevolgen voor onze gezondheid.

* Hertz staat voor het aantal trillingen per seconde. ( bijvoorbeeld ons elektriciteitsnetwerk is 50 Hertz )
Lees verder
Introductie elektrosmog De wezenlijke functie van water Elektromagnetische vervuiling in water Hoeveelheid en aard van de frequenties Schoon, gezond water